HET ONVERGETELIJKE UNIFORM

Het uniform is een belangrijk onderdeel van onze KSA. We zijn altijd te herkennen aan onze lichtblauwe hemden, onze witte trui, onze tofste t-shirt, onze oranje sjaaltjes. Het is een mooi zicht om een groep KSA'ers in uniform te zien. Daarom een warme oproep om altijd minstens een uniformstuk aan te doen als je naar de KSA komt, al is het maar je sjaaltje. Nieuwe leden krijgen een gratis sjaaltje bij de inschrijving.

Doorheen het jaar is er een paar keer de mogelijkheid om via ons uniformstukken te kopen. Op de startdagen, de eerste drie weken van september en op KSA op z’n Best, het jaarlijkse feestweekend van onze KSA. Als u niet kunt wachten kan u ook terecht bij het secretariaat van KSA noordzeegouw in de Dwarsweg 1 in Gullegem. U kunt ook online de tokshop bezoeken.

Er zijn ook enkele uniformstukken die alleen te verkrijgen zijn bij onze KSA. Je kan ze dus niet bij de tokshop kopen. Deze zijn verkrijgbaar op de kledijstanden, maar je kunt ze ook bestellen via onze kledijman Bibbm (op het nummer 0477/981660 of via stephen.decouttere@telenet.be).

De tofste t-shirt

Prijs: €7. 50
Maten: 7/8, 9/11, 12/14, S, M, L en XL
Verkrijgbaar in: blauw & oranje

KSA-trui

Prijs: €20
Maten: 128M, 140L, 152XL, S, M, L, XL
Verkrijgbaar in: Lichtgrijs

Mouwschildje

Prijs: €2. 50

KSA-sjaaltje

Prijs: GRATIS bij inschrijving
Verkrijgbaar in: Oranje

Het KSA-hemd

Prijs: €25
Maten: 30 - 50